Medlemsinfo

Medlemsavgift
Vill du bli medlem i vår förening? Medlemsavgiften i Mariefreds Trädgårdsförening är 150 kr per person. Avgiften betalas in på föreningens bankgiro 846-0735, Sparbanken Rekarne. Glöm inte ange ditt namn och telefonnummer.

Observera att medlemsavgiften för 2022 är 150 kr för nytillkomna medlemmar. Du som betalade in din medlemsavgift för 2020 och 2021 behöver inte betala någon avgift för i år eftersom alla program lades på is de åren.


Medlemskap och rabatter
Efter årsmötet i februari och betald medlemsavgift, får du ditt medlemskort. Mot uppvisande av medlemskortet har föreningens medlemmar 10 % rabatt på fleråriga växter hos:

– Smedjans Trädgård, Mariefred
Solåkers Handelsträdgård, Stallarholmen
Burges, Strängnäs


Samåkning
Vid samåkning till utflyktsmål med privat bil betalas en ersättning till chauffören med 15 kr/mil/bil.


Lotterier
Vinster, små eller stora, mottages tacksamt till våra lotterier. Kontakta lotteriansvarig Maj Källman, 070-948 77 11.


Information elektroniskt
Viss information går ut via mejl. Vill du ha informationen per post, hör gärna av dig till Christina Dahlskog, 070-440 34 24


Foton och medlemsregister

GDPR (Dataskyddsförordningen) trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersatte PUL (Personuppgiftslagen). Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. I och med att du blir medlem i Mariefreds Trädgårdsförening godkänner du att vi för ett medlemsregister med dina personuppgifter. Vi tar foton vid våra sammankomster som sedan publiceras på vår hemsida och Facebook. Säg till om du inte vill vara med på ev. publikation.


Medhjälp
Välkommen med idéer om nya programpunkter, eller förslag till trädgårdar vi kan besöka? Du kanske vill vara med i vårt marknadsstånd på julmarknaden eller hjälpa till att binda kransar till julmarknadens försäljning? Kontakta då någon i styrelsen.


Adresser
Adressen till vår hemsida är mariefredtradgard.com (ansvarig Ebba Friberg). Vi finns också på Facebook under namnet Mariefreds Trädgårdsförening.


Som medlem i Mariefreds Trädgårdsförening är du alltid välkommen att även delta i Strängnäs Hemträdgårdsförenings aktiviteter: strangnastradgard.se.