Site icon Mariefreds Trädgårdsförening

Medlemsinfo

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här för att fylla i dina uppgifter så hanterar vi din ansökan så snart som möjligt.

Medlemsavgiften är 150 kr per person. Avgiften betalas antingen in på föreningens bankgiro (846-0735, Sparbanken Rekarne) eller via Swish 123-075 82 19. Glöm inte att ange ditt namn och telefonnummer.

Medlemskort och program för året mailas ut efter årsmötets genomförda val och sedan medlemsavgiften betalats in. Aktuellt program för våra aktiviteter hittar du alltid här på vår hemsida.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram


Medlemskap och rabatter
Efter årsmötet i februari och betald medlemsavgift, får du ditt medlemskort. Mot uppvisande av medlemskortet har föreningens medlemmar 10 % rabatt på fleråriga växter hos:

– Smedjans Trädgård, Mariefred
Solåkers Handelsträdgård, Stallarholmen
Burges, Strängnäs (blomsterförmedling ingår ej)

…samt 50 % på entréer till våra egna program där vi tar en avgift.

För att kunna nyttja rabatterna behöver du visa upp ditt personliga medlemskort. Visa det innan priserna slås in så dras rabatten av i kassan. Rabatten gäller inte nedsatta varor och kan inte kombineras med andra rabatter.


Samåkning
För samtliga program utanför Mariefred gäller, att i god tid, meddela någon i styrelsen om du behöver skjuts eller maila mariefredstradgard@gmail.com.

Vid samåkning till utflyktsmål med privat bil betalas en ersättning till chauffören med 20 kr/mil/bil.


Lotterier
Vinster, små eller stora, mottages tacksamt till våra lotterier. Kontakta lotteriansvarig Maj Källman, 070-948 77 11.


Information, post eller digitalt
Viss information går ut via mejl. Vill du ha informationen per post, hör gärna av dig till Christina Dahlskog, 070-440 34 24


Foton och medlemsregister

GDPR (Dataskyddsförordningen) trädde i kraft den 25 maj 2018 och ersatte PUL (Personuppgiftslagen). Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. I och med att du blir medlem i Mariefreds Trädgårdsförening godkänner du att vi för ett medlemsregister med dina personuppgifter. Vi tar foton vid våra sammankomster som sedan publiceras på vår hemsida och Facebook. Säg till om du inte vill vara med på ev. publikation.


Medhjälp
Välkommen med idéer om nya programpunkter, eller förslag till trädgårdar vi kan besöka? Du kanske vill vara med i vårt marknadsstånd på julmarknaden eller hjälpa till att binda kransar till julmarknadens försäljning? Kontakta då någon i styrelsen.


Adresser
Adressen till vår hemsida är mariefredtradgard.com (ansvarig är Ebba Friberg). Vi finns också på Facebook och Instagram.


Som medlem i Mariefreds Trädgårdsförening är du alltid välkommen att även delta i Strängnäs Hemträdgårdsförenings aktiviteter: strangnastradgard.se.

Exit mobile version