Årsmöte 2009

Nytt år och nya möten, ett årsmöte med karaktär har vi redan avverkat. En händelse som kan beskrivas intressant och lärorik. Ca. 50 medlemmar dök upp, mötet avlöpte bra, med lite diskussioner om motioner som kommit till styrelsen. Majoritetsbeslut togs av mötet i demokratisk anda. Starka viljor att bevara eller förändra: det är tidens gång. Det livar alltid upp lite med olika synpunkter. Hans Lundén är en klippa, han är lugn och förstår hur ett möte ska ledas för att fungera.

Trädgårdskocka Lillemor bjöd på en närande och försvinnande god sallad. Hembakt bröd gick också hem, försvann lika fort. Vi tackar för den fina servicen, Lillemor är en pärla. Jag njuter när människor småpratar med varanda runt borden och ser ut att ha trevligt. Lotteriet är också populärt. Britt-Louise gjorde en bra insats med inköpta vinster, det är ett pussel med sånt. Flera skänkta vinster fanns också med. Ni är flera som är till stor hjälp i föreningen. Hela styrelsen har varit duktiga för att vi alla ska ha så trevligt som möjligt och att alla papper är i ordning. Vi gör vår bästa. Att följa paragrafer kan var svårt.

Många tack till avgående styrelsemedlemmar Diana och Anne, bra jobbat och trevlig samvaro. Lycka till med ER (lediga tid). Välkommen till två nya trevliga tjejer, Christina och Eva, jag ser fram att jobba med er.

Nu är det bara att vara med på allt som erbjuds, inte bara i Mariefreds förening, Strängnäs har många trevliga arrangemang som vi är välkommna till. Titta på Stängnäs hemsida. Trädgårdsämnet är stort och ger mycket att glädjas åt även på vintern. Nu blev jag inspirerad av vår pigga och glada föredragshållare Ylva Landerholm, entusiasmen och glädjen var smittsam. Undrar om hon är så av födsel eller blivit det av att arbeta med sina trädgårdsprojekt.

Hoppas på många trevliga möten under året.
Med vänlig hälsning
ordförande Elsie